Ankara ve İzmir Emniyeti'nde 482 polisin görev yeri değişti

/ Kaynak: İHA
Ankara ve İzmir Emniyeti'nde 482 polisin görev yeri değişti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde 470 müdür yardımcısı, amir ve memurun görev yeri değiştirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü 'nde 470 müdür yardımcısı, amir ve memurun görev yeri değiştirildi.Bu sayıyla birlikte Ankra nbsp;görevden alınan ve görev yeri değiştirilenlerin sayısı 1500'e ulaştı.

DAHA ÖNCEDE 670 KİŞİNİN YERİ DEĞİŞTİRİLMİŞTİ
Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde daha önce 11 Emniyet Müdür Yardımcısı görevden alınmış, 23 şube müdürünün görev yeri değiştirilmişti. Başta terör, KOM, istihbarat ve siber suçlar olmak üzere 90'nı rütbeli 670 polisin de başka birimlere kaydırılmıştı.

İZMİR EMNİYETİ'NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde iki emniyet müdür yardımcısı yer değiştirdi, 10 şube müdür ve müdür yardımcısı da başka görevlere atandı. İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde Personelden Sorumlu Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Karazeybek, Ruhsatlar ve Pasaport Şube müdürlüklerine getirilirken, yerine buradan sorumlu Ayhan Saygılı geldi. Atama yapılanlar arasında İzmir'deki Liman İşletmeleri'ne yönelik İmbat Dalgası operasyonunu gerçekleştiren Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Metin Tuncer de yer aldı. Tuncer, Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcılığı'na atandı.

İzmir'deki liman operasyonu sonrasında İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay merkeze çekilmiş, yerine Kastamonu Emniyet Müdürü Sami Uslu getirilmişti.

BİNLERCE POLİSİN GÖREV YERİ DEĞİŞTİ
17 Aralık operasyonunun ardından değişik rütbe ve görevlerdeki binlerce polisin yeri değiştirilmişti. Görevden almalar Emniyet'in yanında, yargı, Maliye, TRT gibi devletin farklı kurumlarında da yaşanmıştı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...