Trabzonspor'da 2 sakatlık şoku birden

Trabzonspor'da 2 sakatlık şoku birden

SPOR Haberleri

Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un bügünkü antrenmanında sakatlanan Mustafa Yumlu, idmanı tamamlayamadı, Bamba ise hastaneye kaldırıldı.

Trabzonspor, Beşiktaş ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları nedeniyle salonda çalışan Soner ve Gökhan dışındaki tüm futbolcular katıldı. Kondisyon çalışmasıyla başlayan antrenman çift kale maç ile devam etti.
BAMBA HASTANELİK OLDU
Beşiktaş maçında oynatılması düşünülen 11'le yedek oyuncular arasında oynanan çift kale maç sırasında Olcan Adın ile mücadeleye giren Bamba yerde kaldı, sahayı masörlerin omuzlarında terk etti. Acı çektiği gözlenen Bamba, ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı. Bamba'ya MR çekileceği bildirildi.
YUMRU DA SAKATLANINCA AKÇAY ANTRENMANI BİTİRDİ nbsp;
Bamba'nın sakatlığının ardından antrenman müsabakası, kaldığı yerden devam etti. Oldukça hırslı geçen antrenman sırasında bu kez de Mustafa Yumlu, arkadaşıyla girdiği mücadele sonrası yerde kaldı. Tedavisi sonrasında oyuna devam edemeyen Mustafa Yumlu da masörlerin yardımıyla kulüp binasına gitti.Bu sakatlığın ardından teknik direktör Akçay antrenmanı daha fazla uzatmayarak bitirdi. Her iki oyuncunun yapılacak olan detaylı kontroller sonrası Beşiktaş maçında oynayıp oynayamayacaklarının kesinlik kazanacağı, ancak Mustafa Yumlu'nun sakatlığının ilk kontrollerde önemli olmadığı belirtildi. Bu arada Mustafa Akçay, Beşiktaş maçı öncesi ideal 11'inde Onur– Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Kadir, Olcan, Malouda, Zokora, Yusuf, Adrian ve Emre Güral'a görev verdi. nbsp;
TARAFTARLARDAN OY KULLANMAMA RESTİ
Trabzonspor taraftar dernekleri, Yargıtay'ın verdiği şike kararına rağmen hem 2010-2011 şampiyonluk kupasının Trabzonspor'a verilmediğini belirtilerek şu ortak açıklamayı yaptı:"Ne yapılırsa yapılsın mızrağın çuvala sığmadığı anlaşıldığından dava, komplo adı altında sulandırılmaya çalışılmıştır. Bu ülke, 6 yıl 3 ay hapis cezası alan bir kişiyi omuzlarına almış, kahraman ilan etmiş; hakkı yenen Trabzonspor'umuzun çığlıkları ise görmezden gelinmiştir. Şimdi de yaklaşan yerel seçimlerde adalet, hukuk, ahlak gibi kavramları gözardı eden tüm siyasi partiler adeta ağız birliği yapmışçasına şikecileri koruma altına alarak oy avcılığı yapmaktadırlar. UEFA, yargı ceza verdiğinde ülkemizin siyasileri nedense ülkede sadece Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım varmış gibi acınır vaziyette savunmaya geçiyor. Trabzonspor, bu ülkenin takımı değilmiş gibi davranıyorlar. Bizi hiçe sayana biz de yerel seçimde oy kullanmaya gitmeyerek tepkimizi göstermeyi düşünüyoruz."Açıklamada cumartesi günü tüm taraftar gruplarının katılımıyla yapılacak yürüyüşün saat 14.00'ta Atatürk Alanı'ndan başlayacağını vurgulandı, tüm Trabzonsporlular'ın katılması istendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...