Halil Sezai'nin nedir bu derdi?

Halil Sezai'nin nedir bu derdi?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Halil Sezai uyumak için uyku hapı alınca olanlar oldu. Ünlü şarkıcı uyku hapının etkisi ile bir daha uyanamadı, Acil olarak hastaneye kaldırıldı

Avusturya konseri sonrası bir türlü uyuyamayan Halil Sezai'nin aklına uyku ilacı geldi. İlaç zehirlenmesi geçiren Halil Sezai, apar topar hastaneye kaldırıldı.


Halil Sezai ölümden döndü
Cumartesi gecesi vereceği konserden bir gün önce stüdyoda sabahlayan Sezai, hiç uyumadan uçağa binerek Viyana'ya gitti. Uçaktan indikten sonra uykusu kaçan müzisyen, konsere saatler kala Viyana sokaklarında dolaştı, müzeleri gezip, bol bol fotoğraf çekti. Saat 21.00'de başlayan ve iki saat süren konserin ardından oteline dönen Halil Sezai, bir türlü gözlerini kapatamayınca, çareyi uyku ilacında buldu.


ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Ertesi sabah uçağının kalkmasına saatler kala sesi çıkmayan Sezai'nin asistanı odaya girdiğinde şoke oldu. Elleri ve yüzü şişen, bilinci yerinde olmayan sanatçı apar topar hastaneye kaldırıldı. İlaç zehirlenmesi geçiren Halil Sezai, bir gün süren tedavinin ardından Türkiye 'ye döndü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...