Tuğba Melis Türk ile Ersan Gülsüm ayrıldı mı?

Tuğba Melis Türk ile Ersan Gülsüm ayrıldı mı?

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz yaz nişanlanan 2011 Best Model Of Turkey birincisi Tuğba Melis Türk ile Beşiktaşlı futbolcu Ersan Gülüm'ün ayrıldığı konuşuluyordu.

Tuğba Melis Türk Ersan Güüm çiftin Twitter ve Instagram'da birbirlerini takip etmeyi bırakması da iddiaları güçlendirdi. Sessizliğini koruyan ikiliden Tuğba Melis Türk, basında çıkan haberlerin ardından isyan etti. Türk Twitter sayfasına "Ben nişan yüzüğümü bile parmağımdan çıkarmamışken böyle asılsız bir haber neden yapıyorsunuz? Allah büyük!" notunu düştü. Haberlerin ardından Tuğba Melis Türk'ün basın danışmanı Hakan Altut çiftin ilişkisiyle ilgili bir açıklama yaptı.


"Tuğba Melis Türk'ün ayrılığın ardından susmasını ve sessiz kalmasını istedik. Ancak Tuğba Melis Türk'Ün fotoğrafları sildiği yazıldı. İki insanın karşılıklı yaşadığı evliliğe doğru giden bir birlikteliğin bir cep telefonu mesajıyla bitmiş olması hiç hoş karşılanmayacak bir durumdur. Ersan Gülüm aralarında hiçbir sorun yokken Avustralya'ya gideceğini ve ilişkiye ara vermek istediğini söylemiştir. Tatil için gittiği Avustralya'da iken hiçbir sebep belirtmeden Tuğba Melis Türk'ü aramamıştır. Daha sonrasında ise tüm fotoğrafları silmiştir. Türkiye'ye döndüğünde ise bir telefon mesajıyla nişanı attığını ve ilişkiyi bitirdiğini yazmıştır. Karşı tarafın bu davranışı ailelerin de dahil olduğu bu kadar ciddi bir müesseseye karşı yapılan büyük bir saygısızlıktır. Ayrıca Tuğba Melis Türk hala parmağından yüzüğü çıkarmamıştır.' (akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...