Ünlü aktör Matt Damon'dan Davos'ta 'Altın Küre' göndermesi

/ Kaynak: İHA
Ünlü aktör Matt Damon'dan Davos'ta 'Altın Küre' göndermesi

DÜNYA Haberleri  / İHA

Dünya Ekonomik Forumu yıllık toplantıları kapsamında her sene verilen Kristal Ödüllerinin bu yılki sahiplerinden biri ünlü aktör Matt Damon oldu.

Damon, ödül törenindeki konuşmasına bugüne kadar hiç alamadığı Altın Küre ödüllerini veren Hollywood Dış Basın Birliği'ne şaka yollu teşekkür ederek başladı.Dünya Ekonomik Forumu kapsamında verilen Kristal Ödüllerinden biri, temiz içme suyu sağlama konusunda çalışmalar yapan sivil toplum örgütü olan ve kuruculuğunu da yaptığı water.org'daki başarılı çalışmalarından dolayı ünlü aktör Matt Damon'a verildi. Damon konuşmasında birçok kez aday olduğu fakat alamadığı Altın Küre ödülünü veren Hollywood Dış Basın Birliği'ne gönderme yaparak, "Bu gerçekten büyük bir onur. Hollywood Dış Basın Birliği'ne teşekkür etmek istiyorum. Pardon, bu yanlış konuşma oldu. Bu benim hiçbir zaman yapamadığım Altın Küre konuşmasıydı. Biliyorum bu ödülü kazanamadım fakat dürüst olmak gerekirse bu tür bir konuşma yapmak istiyordum. Michael Douglas ile birlikte çalışmak, bu çalışmanın bir parçası olmak ve sonrasında Bono'dan büyük bir öpücük almak çok güzel. Her neyse belki gelecek yıl bunu yapabilirim. Bu akşam yapmak istediğim farklı bir konuşma var. Kristal Ödülü'nü almak gerçekten büyük bir onur" dedi.Gecede Damon'ın yanı sıra Perulu tenor Juan Diego Florez, Münih Filarmoni şefi Lorin Maazel ve İran asıllı ABD'li sanatçı Shirin Neshat da ödül alan isimler arasında yer aldı.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...