Ankaragücü'nde yasak kalktı

/ Kaynak: AA
Ankaragücü'nde yasak kalktı

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye Futbol Federasyonu'nun transfer yasağı getirdiği Ankaragücü'nde futbolcuların alacaklarının ödenmesinin ardından yasak kalktı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ankaragücü'ne getirdiği transfer yasağını kaldırdı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre Ankaragücü yönetimi, indirim yapmaya yanaşmayan eski futbolcular Muhammet Türkmen ve Ergin Keleş"in alacaklarınının tamamını yatırarak, yasağı kaldırdı. Başkent temsilcisinin Ergin Keleş'e 425 bin, Muhammed Türkmen'e ise 105 bin lira ödeme yaptığı öğrenilirken, oyuncuların alacaklarının, avukatlarına, başkan Mehmet Yiğiner tarafından ödeme yapıldığı bildirildi.
- Transfere devam
Transfer yasağını kaldıran başkent temsilcisi yönetimi, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Balıkesirspor'dan stoper Serhat Akyüz ve Kayseri Erciyesspor'dan defans oyuncusu Erhan Güven ile dün 1,5 yıllık sözleşme imzalayan sarı-laciverliler, bugün 2 takviye daha yaptı. Başkent temsilcisi Batmanspor'dan orta saha oyuncusu Muhammet Gönülaçar ile 3,5 yıllık sözleşme imzalarken, 1923 Aydınspor'dan forvet Ömer Yalçın ise sezon sonuna kadar anlaşma yapıldı.
Bu arada sarı-lacivertil kulüpte 25 Ocak Cumartesi günü olağanüstü genel kurul yapılacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...