Şarkıcı Çelik ameliyat oldu!

Şarkıcı Çelik ameliyat oldu!

MAGAZİN Haberleri

Burnunda kemik eğriliği ve et büyümesi tespit edilen Çelik Erişçi, Medical Park Fatih Hastanesi'nde ameliyat oldu.

Uykusuzluk ve nefes darlıkları şikâyetiyle hastaneye başvuran sanatçının burnunda kemik eğriliği ve et büyümesi tespit edildi. Erişçi,Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Candan'ın gerçekleştirdiği başarılı ameliyatın ardından taburcu edildi.


nbsp;"DEVİASYONU DÜZELTTİK"
Ünlü sanatçının sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Prof. Dr. Süleyman Candan, "Hastamızın gece nefes darlıkları ve uykuda uyanma sıkıntıları vardı. Şarkı söylerken de sıkıntı oluşturmaya başlamış. Burun kemiğinde eksiden kalan yapısal bir eğiklik vardı. nbsp;Bunun yanı sıra burun eti zamanla şişmeye başlayınca tıkanmaya ve geceleri uykuda nefes durmaları gibi sıkıntılar yaşamaya başlamış. Gerçekleştirdiğimiz operasyonla burun içerisindeki deviasyonu düzeltip, etleri küçülttük. Burnun iyi hava alması için yapılmış bir ameliyattı. Bundan sonraki yaşamında uykularında rahat edecektir" dedi.


20 YIL YORGUN UYANDIM
Artık daha rahat uyuyacağı için mutlu olduğunu belirten Çelik Erişçi ise şunları söyledi: nbsp;"Daha önceden uyku testine girdim. 16 ve 26 saniye nefes durmaları tespit edildi. Nefessiz kalmalar gece uyanmama neden sebep oluyordu. Sabah kalktığımda üzerimden tır geçmiş gibi hissediyordum. Hep yorgundum 20 yılım bu şekilde yorgun uyanarak geçti. Bunlar bende çarpıntıya da neden oluyordu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...