Beşiktaş'ta stat krizi çözüldü

Beşiktaş'ta stat krizi çözüldü

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü, Kasımpaşa stadı defterini kapattı. Siyah beyazlılar, ikinci yarı maçları için yeniden Olimpiyat Stadı'nı oynayacak.

Beşiktaş Kulübü, Kasımpaşa stadı defterini kapattı. Bu sezon maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı ve Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynama kararı alan Beşiktaş yönetimi, ligin ilk 8 haftasındaki iç saha maçları için Olimpiyat Stadı'nı kullanmıştı. Daha sonra Kasımpaşa Stadı'na geçen siyah beyazlı takım, ligin ilk yarınsındaki diğer karşılaşmalarını bu statta yaptı. Ancak 15. haftadaki Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrarına karar verilmesi ve Kasımpaşa kulübü ile yaşanan gerginlik sonrası siyah beyazlılar, ikinici yarı maçları için yeniden Olimpiyat Stadı'nı oynayacak. Son yapılan yönetim kurulu toplantısında, Kasımpaşa kulübü ile yapılan anlaşmayı feshetme kararı alındı. Yaşanan bu son gelişmenin ardından Beşiktaş'ın 31 Ocak'ta oynayacağı ikinci yarının ilk iç saha maçı olan 19. haftadaki Kayseri Erciyesspor karşılaşması Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak.(Kaynak: Ntvspor.net)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...