Binali Yıldırım işçiler ile yemek yedi

/ Kaynak: İHA
Binali Yıldırım işçiler ile yemek yedi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Foça yolu üzerindeki İzmir Demir Çelik Sanayi Anonim Şirketi'ni ziyaret etti.

Orta Profil Haddehanesi'ne girerek çalışmaları inceleyen Yıldırım'a Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin eşlik etti. Öğle saatlerinde merkez binaya geçen Yıldırım, işçilerle birlikte sıraya girerek yemek aldı. Yemeği veren ahçıya kendisini tanıyıp tanımadıklarını soran Yıldırım, 'evet' yanıtını aldı. Mercimek çorbası, rosto, pilav ve revani tatlısından oluşan yemeğini tepsiyle kendisi taşıyan Yıldırım, işçilerle yemeğini yedi. Yemekhanede kısa bir konuşma yapan Yıldırım, "Buralar ekmek kapısı sahip çıkmak lazım. Ekonomiye katkı koyan bu tür yerlerimiz artırılmalıdır. Biz de ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Daha iyi şartlar için daha çok iş imkanı için çalışıyoruz. Bizi sofranıza konuk ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Bol kazançlar" dedi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...