Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ertem Şener'den Fenerbahçe'nin açıklamasına sert cevap

Ertem Şener'den Fenerbahçe'nin açıklamasına sert cevap

SPOR Haberleri

Beyaz Tv Spor müdürü Ertem Şener, Aziz Yıldırım'ın konuk olacağı canlı yayının son dakikada iptal edilmesinin detaylarını tg.com.tr'ye anlattı.

Canlı yayın talebinin FB Yöneticisi Mahmut Uslu'dan geldiğini söyleyen Ertem Şener, Aziz Yıldırım'ın dün akşam uçaktan indikten sonra yayını iptal edilmesine bir anlam veremediğini söyledi. nbsp;

Şener konu hakkında tg.com.tr'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:


"Bu konu çok hassas. Burada kırılan Beyaz Tv izleyicileri oldu. Sözü kendileri verdiler, sözden kendileri döndüler. Bizim böyle bir talebimiz olmadı. Talep de kendilerinden geldi. Mahmut Uslu beye defalarca emin misiniz? Bir aksilik çıkar mı diye sordum. O da bana 'Beni tanımıyor musun?' dedi. Ardından da 'Canlı yayını evden de yapabiliriz' dedi. Sonrasında da anlamsız bahanelerle geri çekildiler. Yayın iptal oldu. Fenerbahçe büyük bir kulüp ama Beyaz Tv de Türkiye'nin en büyük kanallarından biri. Unutulmamalı ki kişiler gider, şahıslar gider, kurumlar kalır."

İŞTE FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASI / TIKLAYIN

Ertem Şener'den Fenerbahçe'nin açıklamasına sert cevapOğuzhan Müezzino - TG.COM.TR


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...