Herkesi kurtaran kahraman çocuk, amcasıyla birlikte can verdi

Herkesi kurtaran kahraman çocuk, amcasıyla birlikte can verdi

DÜNYA Haberleri

ABD'de, 8 yaşındaki Tyler Doohan evlerinde çıkan yangında ailesinden 6 kişiyi kurtardı. Ancak amcasını kurtarmak için geri dönen Tyler yanarak can verdi.

ABD'nin New York şehrinde yaşanan olayda yaz tatilinde büyükanne ve büyükbabasıyla kalan Tyler Doohan gece çıkan yangını farketti. Hemen uyandırdığı akrabalarının yangından sağ salim kurtulmasını sağladı. 6 kişiyi kurtaran Tyler, koltuk değnekleri olmadan yürüyemeyen amcasını da alevlerin arasından kurtarmak için yanan evin içine girdi. Ancak küçük kahraman başarılı olamadı. 8 yaşındaki Tyler Doohan amcasıyla birlikte yanarak can verdi. Korkunç yangında Tyler ile birlikte amcası ve dedesi de öldü. Ancak büyük annesi, teyzesi, 4 ve 6 yaşlarındaki kuzenleri dahil 6 kişi kurtaran çocuk, henüz 8 yaşında olmasına rağmen gösterdiği cesur davranış sebebiyle tüm kentte kahraman olarak ilan edildi. (milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...