Kızkardeşini boğarak öldürmüş

/ Kaynak: DHA
Kızkardeşini boğarak öldürmüş

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Başakşehir'de evlilik dışı ilişkiden hamile kalıp çocuk doğurduğunu öğrendiği kızkardeşini boğarak öldüren ağabeyi K.T.polis tarafından gözaltına alındı.

Başakşehir'de evlilik dışı ilişkiden hamile kalıp çocuk doğurduğunu öğrendiği 17 yaşındaki kızkardeşi K.T'yi boğarak öldüren ağabeyi K.T.(20) polis tarafından gözaltına alındı. Poliste bir anlık öfkesine hakim olamadığını söylediği öğrenilen K.T çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Başakşehir, 19. Sokak'taki bir evde meydana gelen olayda ailesiyle birlikte yaşayan 17 yaşındaki K.T. evinde ölü olarak bulundu. Polis yaptığı araştırmada K.T.'nin boğularak öldürüldüğünü tespit etti. Yapılan çalışmalarda K.T.'nin bir süre önce internet üzerinden tanıştığı bir kişiyle ilişki yaşadığı ve bu ilişkiden hamile kaldığını tespit etti. Hamileliğini ailesinden gizleyen K.T.'nin kısa bir süre önce doğum yaptığı öğrenildi. Cinayeten sonra ortadan kaybolduğu tespit edilen ağabey K.T. polis tarafından kısa sürede yakalanarak, gözaltına alındı. Poliste verdiği ifadesinde kızkardeşini boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği, K.T.'nin durumu öğrendiğinde çok öfkenlendiğini ve kendisine hakim olamadığını söylediği öğrenildi.
Polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli K.T. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...