Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayrampaşa'da korku dolu anlar

/ Kaynak: DHA
Bayrampaşa'da korku dolu anlar

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Bayrampaşa'da elektrik tellerini yerin altına almak için çalışma başlatıldı. Çalışma esnasında iş makinalarının elektrik kablolarını kopardı.

İstanbul Bayrampaşa'da Yıldırım Mahallesi, Şehit Kamil Balkan Caddesi, Zonguldak Sokak girişinde elektrik tellerini yerin altına almak için çalışma başlatıldı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, saat 17.30 sıralarında iş makinalarının elektrik kablolarını kopardı. Bunun ardından peş peşe patlamalar meydana geldi. Yaklaşık 10 dakika süren patlamalar mahallede paniğe yol açtı. Patlamalar nedeniyle bazı vatandaşlar panikle evlerinden ve işyerlerinden sokağa çıktı. BEDAŞ ekipleri bölgeye verilen elektriği kesti.
Bayrampaşa Belediyesi ekipleri de sokağa giderek inceleme yaptı. Ekiplerin çalışmalarının ardınan bölgeye elektrik verilebileceği öğrenildi. Görgü tanıkları, "Altyapı çalışmaları sırasında kepçe kabloları kopardı.
Bir anda patlamalar oldu. Kahvedeki insanlar korkuyla dışarı çıkıp kaçıştırlar. Yaklaşık 10 dakika süren patlamalar, 10-15 metre yükselen ateş oluşturdu." dediler.
O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINDAPaniğe yol açan patlama anları saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı. Patlama sırasında etrafı ışık kaplarken, patlama şiddetli gürültüye de yol açıyor.
Görüntülerde, kaçışan kişilerin bağırdıkları duyuluyor. Bir kişinin "Onun üzerine kum atsınlar" şeklinde bağırdığı duyuluyor. Bazı kişilerin, patlama olan yere yaklaşılmaması uyarıları da yer alıyor. İş makinesi patlamanın olduğu yerden uzaklaştırılıyor. Bir kişinin, "O mahvoldu her yer" dediği de duyuluyor.
BOĞAZİÇİ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.'DEN YAZILI AÇIKLAMA
"İstanbul Bayrampaşa, Yıldırım Mahallesi - Şehit Kamil Balkan Caddesinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile BEDAŞ arasında yapılan protokol kapsamında, İBB adına çalışan Çilesiz İnşaat firması tarafından yürütülen "Şehit Kamil Balkan Caddesi Aydınlatma Tesisi ve Kaldırım Düzenlemesi" işi sırasında, Alçak Gerilim Kablosuna hasar verildiği ihbarı gelmiş ve Boğaziçi Elektrik Dağıtım saha ekiplerimiz tarafından kablonun enerjisi kesilerek güvenlik sağlanmıştır." denildi.


##tgvideo##
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...