Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nejat İşler'in hastalığında son durum

Nejat İşler'in hastalığında son durum

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz hafta yoğun bakıma kaldırılan ünlü oyuncu Nejat İşler'in son durumu

17 Ocak Cuma günü Acıbadem Bodrum Hastanesi acil servisine başvuran ve şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve enfeksiyonun çok ilerlemiş olmasına bağlı septik şok tablosu saptanan İşler, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınmıştı. Burada yapılan tedavinin ardından doktorlar, İşler'in İstanbul'a sevk edilmesine karar verdi.


NEJAT İŞLER İSTANBUL'A GETİRİLDİ
Bu sabah Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ambulansa alınan Nejat İşler polis eskortu eşliğinde Maslak'taki Acıbadem Hastanesine getirildi. Aynı anda iki ambulans hastaneye giriş yaptı. Gazetecilerin beklediği acil servisin önüne giden ambulans boş çıktı. Nejat İşler'i taşıyan ambulans ise arka otoparktan hastaneye girdi. İşler, sedyeyle otopark içinden yatacağı yoğun bakım ünitesine çıkarıldı.


İSTANBUL'A SEVKİNİ AİLESİ İSTEDİ nbsp;
Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy; Nejat İşler'in transferi İstanbul'da yaşayan ailesinin isteği üzerine gündeme gelmiş ancak hastalığının kritik bir evrede olması ve hayati riskinin yüksekliği nedeni ile transferin olumsuz sonuçlara yol açabileceği göz önüne alınarak bugüne kadar yapılmamıştır. Sanatçının yoğun bakım ünitesinde 5 günlük tedavinin sonucunda klinik ve laboratuvar belirtilerinde yaşanan olumlu gelişmeler, bugün itibarı ile transferi mümkün kılmıştır." dedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...