Hacıosmanoğlu'ndan şike davasıyla ilgili flaş açıklamalar

Hacıosmanoğlu'ndan şike davasıyla ilgili flaş açıklamalar

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı, şike davası süreci ve bordo mavili takımla ilgili konuştu.

A Haber televizyonunda yayınlanan Kupa Günlüğü adlı programa konuk olan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu şike davası ile ilgili flaş açıklamalar yaptı.


"RIDVAN AZİZ YILDIRIM'A SELAM VERECEK Mİ"
"3 Temmuz süreci Türk futbolunda bir milattı.Bu süreci 3 Temmuz'dan 2 ay önce ben başlatmıştım. Fenerbahçe yöneticileri suç duyurusunda bulunmuşlardı." "Rıdvan Dilmen 'Yargıtay onaylarsa Aziz Yıldırım'a selam vermem' demişti. Bakalım şimdi verecek mi?"


"SES KAYITLARI DUBLÖRLERİNİZE Mİ AİT?"
"İtiraz edilen tapelerin ses kayıtlarını çıkarttılar hepsini kabul ettiniz. Sizin dublörlerinizi mi kullandılar?" "Aziz Yıldırım 'Ben yatmaya geliyorum' diyerek kahraman gibi döndü. Bu ülkede Genelkurmay Başkanı içeride, bir sürü masum insan içeride Aziz Yıldırım mı yatmayacak? Atatürk'ün askerleriyiz diyorlar. Sahte çürük raporuyla askerden kaçan adamı kahraman yaptılar. Ülkenin iktidarı muhalefeti, Fenerbahçe'nin 20 milyon taraftarı var diye oy kaygısıyla açıklama yapıyor."


"TRABZONSPOR'UN 4. KEZ ŞAMPİYONLUĞU ÇALINDI"
"Bu kirli ortamı düzeltmezsek sporu eğlence olarak göremeyiz. Kendi çıkarlarının içine siyaseti sokanlar var Bu Trabzonspor'un elinden çalınan 4. şampiyonluk 1995-1996, 2004-2005 ve 2010-2011 sezonlarında şampiyonluklarımız çalındı. Olay sadece kupa değil, baktığınız zaman Trabzonspor'un trilyonlarını çalıyorsunuz. Bunun cezası 3 sene 5 sene değil trilyonlar çalıyorsunuz daha fazla olmalı Bu trilyonların karşılığında bir yerlere zarar veriyorsanız bunun cezasını çekmek zorundasınız."


Hacıosmanoğlu: Trabzonspor'un trilyonlarını çalıyorsunuz
"BEŞİKTAŞ'I BU HALE GETİREN DEMİRÖREN'DİR"
Beşiktaş Kulübü'nü bu hale getiren Yıldırım Demirören'dir. Beşiktaş neden men cezası aldı ? Beşiktaş'ın Avrupa'ya gidememesinin sorumlusu bu şahıstır. Yıldırım Demirören'le '2011'de şike yok' diyorsan çayını bile içmem, kalkar giderim dedim. Sonra 45 dakika oturduk. Fikret Orman, Yıldırım Demirören'i istifaya çağıracaktı, çağırmadı. Niye çağırmadın dedim, 'İstediğimi aldım' dedi. Yıldırım Demirören 100 trilyonluk bağış yapınca Fikret Orman, Yıldırım Demirören'i istifaya çağırmaktan vazgeçti. UEFA Asbaşkanı bana böyle federasyon başkanı görmedim nasıl hala o koltukta oturuyor dedi. Bunun için üzgünüm."


"MUSTAFA HOCAMIN YANINDAYIM"
"Cardozo ile ilgilendik ama ücreti biraz yüksekti. Trabzonspor'a fayda sağlayacağına inandığımız görüştüğümüz isimler var. Ama burada söyleyemem. Biz kulübün sorunlarından altyapıyla ilgilenemedik. Altyapıdan yetişen çok iyi oyuncular var. 3 tane yabancı alacağıma en iyi katkıyı sağlayacak 1 tane yabancı almayı tercih ederim. Demba Ba ile görüştük ama sakatlığı sorundu. Mustafa hocanın bilgi birikimi, adamlığı ve yüreği tartışılamaz. Ben hocama arkanda değil yanındayım dedim çünkü arkasında olan yönetimler her zaman hocalarını gönderir. Trabzonspor rakibin oyununu kabul eden değil, kendi oyununu rakibe kabul ettiren bir yapıda olmalı. Bizim tek derdimiz var Trabzonspor'u şampiyonluğa taşımak."
"Benim içimde hep Juventus vardı. Galatasaray'a elendikten sonra hep onları istedik. 2. Yarıda hem ligde hemde Avrupa'da başarılar elde edeceğimize ben inanıyorum."


"CUMARTESİ GÜNÜ TRABZONSPORLULAR'LA YÜRÜYECEĞİM"
"Federasyonun kurullarının hepsini aynı kefeye koymayalım onların da içlerinde adalet isteyenler var. Bu sadece benim veya Trabzonspor'un davası değil. Bu temiz futbol için bir davadır. Trabzonspor sevdalıları benim cumartesi günkü yürüyüşe katılmamı istedi. Tabii ki ben de katılacağım. Biz Trabzonspor'lu gibi ahlaklı bir yürüyüş yapacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...