Trabzonspor, Demba Ba ile anlaşmış!

Trabzonspor, Demba Ba ile anlaşmış!

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo-mavili takımın transfer çalışmaları hakkında ilk kez bu kadar iddialı açıklamalarda bulundu.

Maxi Lopez'in gündemlerinde olmadığını ifade eden Hacıosmanoğlu, asıl hedeflerinin Gomis olduğunu ve Demba Ba ile de anlaştıklarını ancak Torres'in sakatlığının planlarını bozduğunu dile getirdi. Gomis transferinde neden vazgeçtiklerini de açıklayan Hacıosmanoğlu, "Maxi Lopez'le görüşmedik. Benim bizzat ilgilendiğim Gomis var. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Kendi parası var, imza parası var bize fazla geldi. Temasta olduğumuz oyuncular var ve gizli tutuyoruz. Menajerlere de rica ettim. Demba Ba ile anlaşmıştık. Son maçta Torres sakatlandı ve Demba Ba'yı bırakmayacağız diye açıklama yaptı Mourinho. Torres'in kısa süreli bir sakatlığı var ama henüz vazgeçmedik o transferden. " şeklinde konuştu.
Görüşme halinde oldukları 5 yabancı futbolcu olduğunu dile getiren Hacıosmanoğlu, "Görüşme halinde olduğumuz oyuncular var ama söylemenin bize bir faydası yok. Onun dışında isim istemeyin. Benim arzu ettiğim 5 tane aktif oynayan yabancı oyuncu. Trabzonspor'un şu anda çok değerli oyuncuları var." dedi. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...