Kayseri otobüs kazası ölü ve yaralı isimleri listesi

Kayseri otobüs kazası ölü ve yaralı isimleri listesi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Dün akşamki yağışın ardından birçok ilde trafik kazası meydana geldi. En acısı ise Kayseri'de meydana geldi. Kayseri yolcu otobüsü kazası ile güne uyandı.

Dün akşam etkisini gösteren yağış sonrası pek çok yerde trafik kazası meydana geldi. En acı haber ise Kayseri'den geldi, yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı 20 kişi öldü. İstanbul'da gece saatlerinde başlayan yağış sebebiyle kayganlaşan yollarda trafik kazaları meydana geldi. Taksim Meydanı'nda aniden bastıran yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, çareyi dükkanlara sığınmakta buldu. Üsküdar'da kaygan zeminde kontrolden çıkan bir otomobil, cadde üzerinde bulunan araca çarptıktan sonra bir evin bahçesine uçtu. Kazada araç sürücüsü hafif yaralandı. Aracın çarptığı doğalgaz kutusundan sızan gaz çevrede paniğe neden oldu.
EN ACI KAZA HABERİ KAYSERİ'DEN GELDİ
Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde bir yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 20 kişi öldü, 28 kişi yaralandı. Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde bir yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 20 kişi öldü, 28 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen 34 DG 5950 plakalı yolcu otobüsü, Pınarbaşı-Gürün karayolunun 35. kilometresinde şarampole devrildi. Kazada 20 kişi yaşamını yitirdi, 28 kişi yaralandı. İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Öksüzkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazanın ardından olay yerine Pınarbaşı ilçesi ile kent merkezinden çok sayıda ambulans sevk edildiğini söyledi. Öksüzkaya, "112 Acil Servis Komuta Kontrol Merkezi'nde kriz masası oluşturduk. Olay yerine 25 ambulans ile UMKE ekibi sevk edildi. Ölü sayısının artmasından endişe ediyoruz. Ekiplerin olay yerinde çalışmaları sürüyor" diye konuştu.
"Üzüntümüz büyük"
Kayseri Valisi Orhan Düzgün de AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaralıların ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındıklarını ifade etti. Düzgün, "Kazadan dolayı büyük üzüntü duyduk. Ben de olay yerine ulaşmak üzereyim. Yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim" dedi. Kazada yaşamını yitirenlerden 9"unun kimlikleri belirlendi. Söz konusu 9 kişinin kimlikleri şöyle: "Ömer Abanoz (20), Nevzat Cemiloğlu (39), Mervan Karaman (19), Tekin Karasu, Uğur Gökhan Akdeniz, Hüseyin Çıplak, Naim Demir, Mikail Yeler, İzzet Karahan". Öte yandan, ölenlerin büyük bölümünün cesedi devrilen otobüsün altından çıkarıldı. Kaza sırasında yola saçılan yolcu özel eşyaları da jandarma ekipleri tarafından toplandı.
KAYSERİ'DE DAHA ÖNCE DE KAZA OLMUŞ 9 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ
Kayseri'de öğrencileri taşıyan midibüs, yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak tarlaya uçtu. Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 19 kişi yaralandı.Alınan bilgilere göre, Niğdeli üniversite öğrencilerini taşıyan 51 AR 105 plakalı midibüs, Kayseri'nin Hacılar ilçesinden Erciyes Dağı'na çıkan yolda seyrederken, yoldaki buzlanma nedeniyle sürücünün kontrolünden çıkarak tarlaya uçtu. Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi ölürken, 19 kişi yaralandı.
Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, yaralılar daha sonra ambulanslarla Kayseri'deki çeşitli hastanelere sevk edildi. Olay yerinde ölenlerin ve yaralıların kimlik tespit çalışmaları sürüyor.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
- Ölü sayısı 9'a yükseldi!
Kayseri'de kayak için Erciyes Dağı'na çıkan üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs kaza yaptı.
Kayseri'de meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 9'a yükseldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...