Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor'a Tarık Çamdal teklifi!

/ Kaynak: AA
Bursaspor'a Tarık Çamdal teklifi!

SPOR Haberleri  / AA

Eskişehirspor'da kadro dışı bırakılan genç savunma oyuncusu Tarık Çamdal'ın, menajeri aracılığıyla Bursaspor'a önerildiği öğrenildi

Eskişehirspor ile sözleşme uzatmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan, ardından adı Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan 23 yaşındaki oyuncunun menajeri, önceki gün Bursaspor yöneticilerini arayarak, Tarık Çamdal'ı yeşil-beyazlı kulübe önerdi.
Yeşil-beyazlı yöneticilerin de oyuncunun menajerine, Tarık Çamdal'ın halen Eskişehirspor'un sözleşmeli oyuncusu olduğunu hatırlatarak, "Eğer Eskişehirspor Tarık Çamdal'ı satacaksa ve uygun bir fiyat talep edecekse biz talip oluruz. Yoksa iki kulüp arasındaki ilişkilerin oyuncu transferi nedeniyle bozulmasını istemeyiz. Şartlar oluşsun, görüşelim" dedikleri öğrenildi. Bu gelişmelerin üzerine oyuncunun menajerinin de yeşil-beyazlı kulüpten birkaç gün süre istediği bildirildi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...