Canlı yayını apar topar terk etti!

Canlı yayını apar topar terk etti!

MAGAZİN Haberleri

Tanyeli Saba Tümer'in programını apar topar terk etti.

TV8'de yayınlanan 'Saba Tümer'le Bu Gece' programına konuk olan Tanyeli, programdan ayrılış şekliyle herkesi şaşırttı.
nbsp;Reklam arasında Saba Tümer'in Tanyeli'den dans tüyoları aldığı anların bant haline getirilerek program sırasında yayınlanması canlı yayında ilginç anlar yaşanmasına neden oldu. nbsp;Görüntüleri program sunucusundan ve konuktan habersizce yayına giren ekip çalışanları, izleyenlere güzel bir sürpriz yaparken, Tanyeli ile Saba Tümer'i şaşkına çevirdi. Yayınlanan görüntülerden rahatsız olan Tanyeli, canlı yayında bu rahatsızlığını belli etmek istemese de programdan ayrılış şekli bu durumu gözler önüne serdi.
nbsp;BİR ANDA VEDA EDİP AYRILDI
nbsp;Saba Tümer'in sorularını yanıtlarken bir anda vedalaşma safhasına geçen Tanyeli, Saba Tümer'i çok sevdiğini söyleyerek stüdyodan apar topar ayrıldı. Yaşanan bu olay karşısında ne diyeceğini bilemeyen Saba Tümer ise; 'Çok garip bir hal aldı program. Aaa hiç böyle bir gidiş görmedim.' diyerek durumun garipliğini özetledi.(milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...