Falcao'ya Soner Ertek darbesi

/ Kaynak: İHA
Falcao'ya Soner Ertek darbesi

SPOR Haberleri  / İHA

Radamel Falcao, Fransa Kupası 10. turunda Türk futbolcu Soner Ertek'in darbesiyle yerde kalarak sahayı sedye ile terk etti.

Monaco'nun Kolombiyalı yıldız futbolcusu Radamel Falcao, Fransa Kupası 10. turunda Türk futbolcu Soner Ertek'in darbesiyle yerde kalarak sahayı sedye ile terk etti. Yıldız futbolcunun çekilecek MR sonucunda sahalardan ne kadar uzak kalacağı belli olacak. nbsp;Fransa Kupası 10. Tur'unda dün gece Monts Or Azergues takımı ile Monaco karşılaştı. Mücadelenin 29. dakikasında Kolombiyalı yıldız futbolcu Radamel Falcao, Monts Or Azergues takımının Türk futbolcusu Soner Ertek ile girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kalarak sakatlandı. Yıldız futbolcunun bağlarının tamamen kopmuş olabileceği belirtilirken, çekilecek MR sonucunda sahalardan ne kadar uzak kalacağı belli olacak. Durumun ciddi olması durumunda ise Falcao'nun Dünya Kupası'nı kaçırma ihtimalinin de olabileceği belirtiliyor. nbsp;Monaco'nun yıldız futbolcusu Radamel Falcao, sezon başında Atletico Madrid'den 60 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fransız ekibinne transfer olmuştu. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...