Bağıranlar, dövizle oynayanlar

Bağıranlar, dövizle oynayanlar

Ekonomi Haberleri

İbrahim Burkay, "Dolar 2.20'ye gelmiş! Ne olur ki? Üretiyorum, satıyorum. Bağıranlara bakın; bir yerlerde dövizle oynayanlar" dedi

TCMB'nin faiz kararına sanayicilerden de destek yağdı. Önceki gün İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, "Merkez Bankasının tavrını üretimden yana koyduğunu" söylemişti. Dün de Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "Bu dönem, en rahat atlatacağımız dönem. 2008-2009 dönemi değil ki. Dolar 1.90'dan 2.20'ye gelmiş! Gelsin, ne olur ki? Kardeşim ben üretiyorum, satıyorum. Diyorum ki 'zarar, kârın kardeşidir, ortağıdır!' Yani hep kazanacağım diye bir şey yok. Zaman geliyor zarar ediyorsun, zaman geliyor yaptığın iş sana para kazandırıyor. Bu dönemsel bir gelişmedir, kalıcı olduğuna pek ihtimal vermiyoruz. Yani benim için bu büyük problem değil. Ama ben bir yerlerde oynuyorsam, pozisyon aldıysam, o zaman çok bağırmam lazım. Zaten bağıranlara bakın; hep öyle ciddi pozisyonu olanlar. Böyle kısa zamanda zengin olma ümidiyle veya daha çok para kazanma hırsıyla oynuyorsak bir yerlerde; o zaman kardeşim kusura bakma, bağıracaksın!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...