Elazığspor'dan Melo'ya sert tepki

/ Kaynak: AA
Elazığspor'dan Melo'ya sert tepki

SPOR Haberleri  / AA

Elazığspor Galatasaray ile karşılaştırdığı maçta futbolcu Felipe Melo'nun sergilediği davranıştan dolayı yazılı açıklamalarda bulundu

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Galatasaray ile oynadığımız karşılaşmada rakip takım futbolcusu Felipe Melo, 90 dakika boyunca sergilemiş olduğu agresif tavırlarıyla futbolun güzelliğine gölge düşürmüştür. Ayrıca Felipe Melo takımımızın başarılı futbolcularından Serdar Özkan'la girmiş olduğu diyalogda kendisine hiçbir şekilde müdahale edilmemesine rağmen hem maçın hakemini yanıltmış hem de fair-play ruhuna aykırı davranışta bulunmuştur. Kaldı ki bu, Felipe Melo'nun ilk davranışı olmamakla beraber eğer önüne geçilmezse Serdar Özkan gibi birçok futbolcu ve kulüpler mağdur edilmeye devam edilecektir. Sergilediği tavırlardan dolayı Felipe Melo'yu kınıyoruz. Kırmızı karta neden olan pozisyonun Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından incelenip adil karar verileceğine olan inancımız tamdır."
nbsp;

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...