Fenerbahçe'den Aziz Yıldırım açıklaması

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe'den Aziz Yıldırım açıklaması

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe: "Resmi tebligat yapılmadığından Sayın Aziz Yıldırım'ın kulüp ve Fenerbahçe Futbol AŞ'deki hukuki statüsü aynen devam etmektedir"

Fenerbahçe Kulübü, Yargıtay'ın şike davasına ilişkin verdiği kararların kendilerine tebliğ edilmediğini ve Aziz Yıldırım'ın başkanlığının devam ettiğini açıkladı. Fenerbahçe Futbol AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamaya göre, Yargıtay tarafından Aziz Yıldırım'a henüz bir tebligat gelmediği belirtilerek, şöyle denildi: "Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım hakkındaki kararın onandığına ilişkin basın yayın organlarında haberlerin çıkması üzerine tarafımızca, dosyanın Yargıtay Ceza Genel Kurulu'na gönderilmesi için Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuru yapılmıştır. Bu başvuru henüz karara bağlanmamıştır. Dosya Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nda inceleme aşamasındadır. Resmi tebligat yapılmadığından Sayın Aziz Yıldırım'ın kulüp ve Fenerbahçe Futbol AŞ'deki hukuki statüsü aynen devam etmektedir."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...