PKK'lılar askeri malzeme taşıyan kamyonu ateşe verdi

/ Kaynak: İHA
PKK'lılar askeri malzeme taşıyan kamyonu ateşe verdi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır-Bingöl karayolunda yol kesen bir grup PKK'lı, askeri karakola malzeme taşıyan bir kamyonu kundaklayarak yaktı.

Edinilen bilgiye göre, dün saat 14.00 sıralarında Diyarbakır-Bingöl karayolu üzerinde bulunan Tuzla köyü mevkiinde yol kesen ve 4 kişi oldukları belirtilen silahlı PKK'lılar, Abalı Jandarma Karakol Komutanlığı'na malzeme taşıyan bir kamyonu durdurdu. PKK'lılar durdurdukları kamyon sürücüsünü indirdikten sonra aracı kundaklamak suretiyle yaktı. Araç yandıktan sonra silahlı PKK'lılar bölgeden uzaklaştı. Olay sonrasında jandarma ekipleri geniş kapsamlı inceleme başlattı.Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, faillerin araştırıldığını söyledi. Vali Kıraç, "Dün yaşanan bir hadise. Araç kundaklanarak yakıldı. Faillerinin kim ya da kimler olduğu jandarma ekipleri tarafından araştırılıyor" dedi.


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...