Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Okul birincilerine altın dağıtıldı

Okul birincilerine altın dağıtıldı

YAŞAM Haberleri

Karne Şenliği'nde öğrenciler hep birlikte eğlenerek bir dönemin yorgunluğunu attı. Şenlikte, ilçedeki 48 okul birincisi öğrenci de altınla ödüllendirildi.

Esenlerli öğrencilerin karne heyecanını paylaşmak için düzenlenen Karne Şenliği'nde nbsp;öğrenciler hep birlikte eğlenerek bir dönemin yorgunluğunu attı. Şenlikte, ilçedeki 48 okul birincisi öğrenci de altınla ödüllendirildi. Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Karne Şenliği'nde nbsp;ilçede eğitim nbsp;gören öğrenciler nbsp;hep birlikte karne sevincini paylaştı. Esenler Belediyesi Spor Kompleksi'nde gerçekleşen programa; Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Polat, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Feyzullah Sert, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem İnat ve çok sayıda öğrenci ile velileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda konuşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Feyzullah Sert, 2013 - 2014 eğitim öğretim döneminin son haftasına geldiklerini belirterek, "Bu dönmede öğrencilerimiz çok çalıştı, gayret etti. Çok emek verdiler. Bugün karne günü. Bugün öğrencilerimiz için şenlik günü" dedi.
ÖĞRENCİLERE ALTIN ÖDÜLÜ
Sert'in ardından konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ise; öğrencilikte en tatlı günlerinden birinin karne günü olduğunu söyleyen Göksu, nbsp;"Çocuklarımız karnelerini alacaklar. Aslında bu karne çocuklarımızın karnesi olmakla birlikte anne babaları olarak bizim de karnemiz. Çocuklarımızla ne kadar vakit ayırabildiğimizi, o karneye baktığımızda çok rahat bir şekilde görebiliriz" dedi.
"Umuyorum ki Esenler'de karne alan her bir çocuğumuz başarılarla dolu bir yıl geçirmiştir" diyen Göksu, bugün düzenledikleri programla ilçedeki başarılı 48 okul birincisi öğrenciyi altınla ödüllendireceklerini kaydederek, nbsp;'Umarım Esenler'deki her bir çocuğumuz bu altına almak içir büyük bir yarışa girer" dedi. Göksu, Altınlarla birlikte öğrencilere İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un Safahat adlı eserini ve lise öğrencilerine yetenekleri doğrultusunda hangi alana yönlenmeleri konusunda çoklu zeka testleri karnesini de takdim edeceklerini belirtti.
Eğitim alanında yapılan çalışmaları anlatarak konuşmasına devam eden Göksu, eğitim öğretimde size en güzel eğitim fırsatı vermenin gayreti içinde olduklarını belirtti. Göksu, başarısız olan öğrencilere başarılar nbsp;dilerken, başarılı olanlara da başarılarının devamını diledikten sonra konuşmasını tamamladı.
Göksu'dan sonra konuşan Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal da günün anlam ve önemini belirterek tüm öğrencileri tebrik etti. 2013- 014 eğitim öğretim döneminin öğrenciler için bir teneffüs olduğunu belirten Kaymakam Ünal, topluma katma değer kazandırılması konusunda hem öğrencilere hem öğretmenlere hem de velilere büyük görevler düştüğünü belirtti. Ünal, öğrencilere nasihatlerde bulunduktan sonra konuşmasını tamamladı.
DOYASIYA EĞLENDİLER
Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Göksu, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte ilçedeki 48 okul birincisi öğrenciye hediyelerini takdim etti. Hediye takdiminin ardından program; kukla, ilizyon gösterileri, şiir dinletileri ve çocuk şarkılarıyla devam etti.
Öğrencilerin doyasıya eğlendiği şenlikte sahne alan Burak Sezen de söylediği şarkılarıyla öğrencileri coşturdu. Pamuk Prenses, Meyve Maskotu ve Kardan Adam Kostümü gibi animatörlerin de gösteriler yaptığı şenlikte öğrenciler, hep birlikte eğlenerek nbsp;bir dönemin yorgunluğunu atma imkanı buldular.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...