Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

iPhone 6, iki farklı ekran seçeneğiyle gelecek

iPhone 6, iki farklı ekran seçeneğiyle gelecek

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'ın yeni nesil telefonu hakkında Çinli kaynaklardan önemli iddialar yayılmaya başladı.

Parmak izi tarayıcısı ve hareket sensörüyle akıllı telefon piyasasında yeni bir sayfa açan iPhone 5S'in ardından, Apple'ın iPhone 6 ile piyasayı yeniden hareketlendirmesi bekleniyor.Çinli analist Sun Changxu, yine Çin merkezli QQ Tech sayfasına verdiği bilgide, iPhone 6'ın iki farklı ekran büyüklüğü seçeneğiyle Haziran ayında sunulabileceğini söyledi.Changxu, 'iPhone 6'nın 4.7 ve 5.7 inç olmak üzere iki farklı ekran seçeneğiyle sunulabileceğini' belirtti. Çinli analist, 1136x640 ekran çözünürlüğüne sahip 4.7 inç ekranlı modelin sunulmasından kısa bir süre sonra, 5.7 inç'in tanıtılacağını iddia etti.
BEKLENTİ GİDEREK GÜÇLENİYOR
Apple Insider gibi sitelerde de beliren büyük ekranlı iPhone söylentileri Changxu'nun iddialarıyla güçlenirken, DisplaySearch araştırma şirketi geçtiğimiz hafta açıkladığı raporda, iPhone 6'nın 5.5 inç, 1920x1080p ekranla gelebileceğini belirtti.
Çin'in en büyük telekomünikasyon şirketi China Mobile ile yapılan anlaşma kapsamında geçtiğimiz hafta Çin'de bulunan Apple CEO'su Tim Cook, kendisine sorulan sorulara, "Yeni iPhone'un müşterileri memnun edecek güncellemelerle geleceği' yanıtını verdi.Cook, "Geleceğe ait gelişmeler hakkında konuşmuyoruz... Üzerine çalıştığımız harika işler var ama bunları saklı tutuyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...