Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sobadan zehirlenen anne ve oğlu bir hafta sonra bulundu

/ Kaynak: CHA
Sobadan zehirlenen anne ve oğlu bir hafta sonra bulundu

YAŞAM Haberleri  / CHA

İzmir'de kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden anne ve oğlu, bir hafta sonra birbirine sarılı vaziyette bulundu.

Olay, Gürçeşme semti 3508 Sokak, 7 numaradaki tek odalı evde meydana geldi. Eşinden yaklaşık üç yıldır ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu öğrenilen 47 yaşındaki Canan Çelikdağ, ilkokul 1. sınıf öğrencisi 7 yaşındaki oğlu Ayaz Çelikdağ ile yaşıyordu. Oğlunun sünnet düğününü 2013 Mayıs ayında yapan Çelikdağ, 100 liralık ev kirasını ödeyip oğlunun masraflarını karşılamak için semt pazarlarında çalışmaya başladı. Zor şartlarda yaşayan iki çocuk annesi Çelikdağ, geçen perşembe günü kömür sobasını yakarak oğluyla birlikte uykuya daldı. Sonraki günlerde semt pazarına gitmemesi ve evden çıkmaması üzerine komşuları şüphelendi. Bir haftadır haber alınamayan anne ve oğlunun cansız bedenleri, eve giden komşuları tarafından birbirlerine sarılmış ve çürümeye yüz tutmuş halde bulundu. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından cenazeler, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...