TFF ile kriz çözülemedi! Galatasaray Bruma'yı gönderiyor

TFF ile kriz çözülemedi! Galatasaray Bruma'yı gönderiyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Bruma'nın sözleşmesini dondurmak için TFF ile yaşadığı kriz Mete Düren'in açıklamasıyla tırmandı. Gerginliği Gaziantepspor çözebilir.

Galatasaray, çapraz bağlarını kopartan ve sezonu kapatan Portekizli oyuncunun sözleşmesini dondurup, Hajrovic ile Alex Telles nbsp;'tenbirine bonservis çıkarmayı planlıyordu. Ancak TFF Basın Sözcüsü Mete Düren, TFF'nin talimatlarının futbolcuların sözleşmesini dondurmaya izin vermediğini söyledi. Beşiktaş'ta yönetici iken Delgado'nun sözleşmesini feshettiklerini ve TFF'ye gönderdiklerini hatırlatan Düren, kulüp ismi vermeden yaptığı açıklamada "Bir kulübümüz futbolcusunun sözleşmesini dondurmak için başvurursa TFF olumsuz cevap verecek" diye konuştu.

Bruma'nın sözleşmesi nedeniyle TFF ile G.Saray arasında yeni bir kriz çıkmasından endişe ediliyordu. Ancak devreye Gaziantepspor girdi! nbsp;Galatasaray'dan Yiğit Gökoğlan'ı isteyen Gaziantepspor, sarı kırmızılılara çok kritik bir teklifte bulundu. Antep yönetimi, "Sezon sonuna kadar Bruma'yı kiralık olarak bizim takımda gösterelim. Bize Yiğit'in bonservisini bedava verin" dedi. Galatasaray yönetiminin bu teklife sıcak baktığı ve bugün-yarın anlaşmanın sağlanacağı bilgisi geldi.

(Eurosport)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...