Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş, Tahkim'e savunmasını yaptı, kararı bekliyor

Beşiktaş, Tahkim'e savunmasını yaptı, kararı bekliyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş İkinci Başkanı Çebi, "Hakkımızın iade edileceğine inanarak buradan ayrılıyorum" dedi.

Beşiktaş Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun, kural hatası yapıldığı gerekçesiyle yeniden oynanmasına karar verilen Spor Toto Süper Lig'deki Kasımpaşa-Beşiktaş maçı yla ilgili federasyona yaptıkları başvurunun ardından TFF Tahkim Kurulu'na savunmasını verdi. Hukukçularla, federasyonun İstinye'deki merkezinde gerçekleştirilen Tahkim Kurulu toplantısına katılan Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Hakkımızın iade edileceğine inanarak buradan ayrılıyorum. Hukukçularımız çok iyi savunma yaptılar. Kasımpaşa Kulübü de bizden sonra gelip kendi savunmasını yapacak. Çıkacak sonucun hayırlı olmasını diliyoruz. Ancak bugün sonuçlanmayabilir. Benim algıladığım, 3-5 gün, bir hafta ya da bir sonraki tahkim toplantısına kalabilir. Biz hükmen galibiyet istedik, en kötü şartlarda, kural hatasının olduğu saate kadar oynanmış bölümün geçerli olmasını talep ettik."

Beşiktaş aleyhine bir sonuç çıkması halinde nasıl bir tavır sergileyeceklerinin sorulması üzerine ise Çebi, "Tahkim Kurulu'ndaki arkadaşlarımız hep sert mizaçlı olurlar, bakışları öyledir. Ben farklı bir algılamaya kapılmadım. Kurul üyelerinin bakışlarından sonuç çıkaracak kabiliyette değilim. Aleyhimize bir sonuç çıkarsa çok üzülürüz, başka ne yapabiliriz? Sonuçta yasalarla idare edilen bir ülkenin vatandaşıyız ama öyle olacağını zannetmiyorum" ifadelerini kullandı.

TFF Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında yapılan Kasımpaşa-Beşiktaş mücadelesinin, kural hatası yapıldığı gerekçesiyle yeniden oynanmasına karar vermesinin ardından iki kulüp de bu kararla ilgili TFF Tahkim Kurulu'na başvuruda bulundu. Beşiktaş cephesi 3-0 hükmen galibiyet ya da kural hatasının yapıldığı dakikaya kadar oynanan bölümün geçerli olmasını talep ederken, Kasımpaşa cephesi ise TFF'nin verdiği yeniden oynanma kararına itiraz etmişti.

Transfer çalışmaları
Siyah-beyazlı kulübün transfer çalışmalarıyla ilgili de konuşan Ahmet Nur Çebi, Uruguaylı futbolcu Lodeiro'nun transferinde pürüz çıktığı iddiaları için şunları söyledi: "Ben futbol ile bu ara çok ilgilenemiyorum, tamamen tahkime yoğunlaştım. Arkadaşlarımız Önder Özen, Ahmet Kavalcı ve Deniz Atalay transferlerle ilgileniyor. Ben çok büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Hayırlısı olsun."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...