Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Tahkim'in, Kasımpaşa-Beşiktaş maçı kararı

İşte Tahkim'in, Kasımpaşa-Beşiktaş maçı kararı

SPOR Haberleri

Tahkim Kurulu, Kasımpaşa-Beşiktaş maçıyla ilgili kararını verdi.

Tahkim Kurulu, Kasımpaşa-Beşiktaş maçı yla ilgili incelemenin sürdüğünü ve bu maçla ilgili karar ın daha sonra verileceğini açıkladı. Futbol Federasyonu'nun Kasımpaşa - Beşiktaş maçının tekrar oynanması kararı sonrası, iki kulüp de karara itiraz etmişti. Tahkim Kurulu bugün yaptığı toplantı sonrası kararın ileri bir tarihte verileceğini açıkladı. Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, Beşiktaş'ın itirazına ilişkin, "Beşiktaş'ın, TFF Yönetim Kurulu'nun 12.01.2013 tarih ve 36 sayılı toplantısında aldığı karara itirazına ilişkin dosyada TFF Genel Sekreterliği'nden istenen cevap dilekçesinin geldiği görüldü. Talep doğrultusunda duruşma açıldı, duruşmaya Beşiktaş'ı ve Federasyonu temsilen vekilleri katıldı, sözlü açıklamaları dinlendi, uyuşmazlığa sebep olan görüntüler izlendi. Beşiktaş vekiline talebi doğrultusunda, TFF vekilinin cevap dilekçesine karşı beyanlarını sunmak üzere 3 günlük kesin süre verilmesine, dosyanın incelemeye alınmasına karar verildi" denildi.
nbsp;Tahkim Kurulu, Kasımpaşa'nın itirazına ilişkin ise, "Kasımpaşa'nın TFF Yönetim Kurulu'nun 12.01.2013 tarih ve 36 sayılı toplantısında aldığı karara itirazına ilişkin dosyada TFF Genel Sekreterliği'nden istenen cevap dilekçesinin geldiği görüldü. Talep doğrultusunda duruşma açıldı. Duruşmaya Kasımpaşa ve TFF vekilleri katıldı, sözlü açıklamaları dinlendi, müsabaka görüntüleri izlendi. Beşiktaş'ın müdahil sıfatıyla yargılamaya katılma talebinin; asli ve fer'i müdahillik şartlarının gerçekleşmemesi nedeniyle reddine oybirliği ile; dosyanın incelemeye alınması" kararını verdi.
nbsp;Tahkim Kurulu'nun kararı önümüzdeki hafta yapacağı ilk toplantıda açıklaması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...