Suriye rejimi ve muhalifler ilk kez masada

/ Kaynak: AA
Suriye rejimi ve muhalifler ilk kez masada

DÜNYA Haberleri  / AA

BM Temsilcisi İbrahimi, SMDK Başkanı ve Suriye Dışişleri Bakanı Muallim ile görüştü.Suriyeli tarafların yarın ilk kez müzakerelere başlaması bekleniyor.

BM ve Arap Birliği Suriye Özel Temsilcisi El Ahdar El İbrahimi, Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu (SMDK) Başkanı Ahmed el-Carba ve Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim ile ayrı ayrı bir araya geldi. BM Cenevre Ofisi Sözcüsü Corinne Momal-Vanian yaptığı yazılı açıklamada, İbrahimi'nin, Cenevre-2 Konferansı'nın ardından verilen bir günlük arada, Suriyeli tarafların heyetleriyle, yarın yapılacak görüşmeler öncesinde gündemin nasıl şekilleneceğine ilişkin değerlendirmede bulunduğu belirtildi. Toplantılar basına kapalı yapıldı. Suriyeli tarafların yarın ilk kez müzakerelere başlaması bekleniyor. Montrö'de yapılan konferansta Suriye rejimi ve muhalifleri temsil eden heyetler ilk kez aynı salonda bir araya gelmişti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...