AK Parti Van başkan adayının evine bomba atıldı

AK Parti Van başkan adayının evine bomba atıldı

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar'ın avine bomba atıldı. Saldırıda can ve mal kaybı yaşanmadı.

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar'a ait eve, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce ses bombası atıldı. Alınan bilgiye göre, Şerefiye Mahallesi Tarlabaşı 1. Sokakta bulunan nbsp; Osman Nuri Gülaçar'a ait 3 katlı evin giriş katına, akşam saatlerinde kimliği nbsp; belirlenemeyen kişi ya da kişilerce ses bombası atıldı. nbsp; Can ve mal kaybının yaşanmadığı saldırı korku ve paniğe neden olurken, nbsp; belediye başkan adayı Gülaçar'ın saldırı sırasında evde bulunmadığı öğrenildi. nbsp;
nbsp;
Patlamanın ardından bölgeye sevk edilen çok sayıda polis, olay yerinde nbsp; güvenlik önlemi alarak saldırganların yakalanması için geniş çaplı çalışma nbsp; başlattı.

PATLAMAMIŞ İKİNCİ SES BOMBASI BULUNDU
Bomba imha uzmanlarının evin çevresinde yaptığı araştırmada da bir adet patlamamış ses bombası bulundu. Olayın ardından AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras ve bir grup partili ile eve gelen Gülaçar, saldırı esnasında evde bulunan yakınlarından bilgi aldı.
nbsp;
DÜN DE GERGİNLİK YAŞANMIŞTI
AK Parti'nin Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar, dün kent merkezinde seçim çalışması için esnafı ziyareti yaparken, BDP'li bir grubun protestosu ile karşılaşmıştı. Gülaçar, "Kimseden korkmuyoruz" deyince bu kez taşlı saldırıya uğramıştı. Polis ve korumaları havaya ateş açarak kalabalığı dağıtırken, Gülaçar da parti binasına alınarak korunmuştu.
AK Parti Van başkan adayının evine bomba atıldıAK Parti Van başkan adayının evine bomba atıldıAK Parti Van başkan adayının evine bomba atıldıAK Parti Van başkan adayının evine bomba atıldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...