Lodeiro, Beşiktaş'ı doğruladı

Lodeiro, Beşiktaş'ı doğruladı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Nicoals Lodeiro'nun menajeri Türkiye'den teklif aldıklarını ve Lodeiro'nun transfere sıcak baktığını belirtti.

Beşiktaş'ın transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Uruguaylı yıldız Nicolas Lodiero konusunda bir gelişme daha yaşandı. Oyuncunun menajeri Gerardo Cano, Beşiktaş'tan teklif aldıklarını doğruladı. Lodiero için iyi bir teklif geldiği belirten Cano Radio Brazil'e ilginç açıklamalarda bulundu, "Lodiero ile ilgilendikleri doğru. Her oyuncu kariyerini iyi bir noktaya getirmek ister. Bize gelen teklif de oldukça iyi. Her insan gibi Lodeiro da hayatına çıkan fırsatları değerlendirmek ve hayatını daha iyiye götürmek istiyor." Gerardo Cano ayrıca Lodeiro'nun Avrupa'da oynamak istediği de belirterek, "Botafogo, Lodeiro'nun kalmasını istiyor. Ancak Lodeiro, Avrupa'da oynamayı düşünüyor ve bu fikre sıcak bakıyor. Önümüzdeki günlere hem oyuncu için hem de Botafogo için en iyisi ne olacak bakacağız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...