Denizli'de toplu 'kundaklama'

/ Kaynak: İHA
Denizli'de toplu 'kundaklama'

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kısa süre içerisinde kimliği belirsiz kişiler tarafından galericilere ait 3 otomobil ve 2 kamyonet kundaklandı. 5 araçta hasar meydana geldi.

Denizli Üçgen Çarşısı'ndaki galericilerin bulunduğu bölgede, galericilere ait bir otomobil ve bir kamyonet kundaklandı. Olaydan kısa bir süre sonra Dokuzkavaklar Mahallesi'nde Üçgen Çarşısı'na yakın bir bölgede iki otomobil ve bir kamyonet daha kundaklandı. Kısa süre içerisinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kundaklanan 5 araçta maddi hasar meydana geldi. Olayı gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekipleri haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, araç yangınlarına müdahale etti. Araçlar kısa sürede söndürülürken, polis ekipleri de çevrede olayı gerçekleştiren şahıs ya da şahısları aradı. Dokuzkavaklar Mahallesi'nin tüm sokaklarında araçları kundaklayanları arayan polis ekipleri, şahısların eşkalini belirlerken arama çalışmaları sonuç vermedi. Polis ekipleri çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini incelerken, vatandaşların da araçları yakanları görmediklerini söylediler.

Araçların yanıcı madde dökülerek yandığı belirten bir vatandaş, "Olayı görünce hemen geldim. Benim de arabam var. Hemen geldim. İtfaiyeyi aradım. Bu bölgede toplam 5 araç yakıldı. Birini söndürürken 2 tane daha yaktılar. Birbirine yakın 300 metre arayla 5 araç yakıldı" dedi. Araçlar yanarken başka bir mahallede 2 aracın daha yine aynı yöntemle kundakladığı iddia edildi.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...