Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Drogba 2 sezon daha Galatasaray'da" iddiası

"Drogba 2 sezon daha Galatasaray'da" iddiası

SPOR Haberleri

Brezilya Ligi ekiplerinden Botafogo Başkanı Assumpcao, Drogba'nın gündemlerine geldiğini ancak oyuncunun sözleşmesini 2 yıl daha uzattığını iddia etti.

Galatasaray'ın Fildişili süperstarı Didier Drogba için Brezilya ekiplerinden Botafogo'nun başkanı Mauricio Assumpcao'dan sürpriz bir açıklama geldi. Assumpcao, devre arasonda Drogba ile görüştüklerini belirtirken, sürpriz bir iddiayı gündeme getirdi. Botafogo başkanı, "Seedorf'un yerine bir oyuncu arıyorduk. 2013'ün sonunda Drogba ile görüşme imkanımız oldu. Sözleşmesi sezon sonunda sona eriyordu ve menajeri ile görüştüm. Onu Brezilya'ya getirmek istediğimizi söyledim ve onun da bu konuda pozitif olduğu tepkisini aldım. Ancak sonrasında Galatasaray ile 2 sezonluk, astronomik bir sözleşme imzaladı." diyerek Drogba'nın sarı-kırmızılılar ile olan sözleşmesini 2 sezon daha uzattığını iddia etti.

nbsp;Galatasaray yönetiminden birçok isim, bir süredir sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncu ile kontrat uzatma düşünceleri olduğunu belirtiyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...