Yekta, Trabzon'dan öyle bir rakam istemiş ki..

Yekta, Trabzon'dan öyle bir rakam istemiş ki..

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Yekta transferinin neden gerçekleşmediğini ve perde arkasını açıkladı.

Teknik adamlar olarak planlama yaparken en kötü şartları düşünerek planlama yaptıklarını belirten Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, sözlerini şöyle sürdürdü, " Şu anda kulübümüzün ekonomik yapısı, stratejileri zaman zaman böyle gecikmelere, transferle ilgili hamleleri yapmakta zorlanabilir. Devre arasında yapılan transferler hem çok risklidir sonuçlandırmaya da çok meyilli değildir. Çünkü karşınızda üç ayak var, oyuncu, menejeri, kulüple oyuncu arasındaki ekonomik iletişim. Yani örtüşme. Bunlar olacak ki bir transfer gerçekleşsin. Sonuçta siz oyuncu istersiniz anacak oyuncu sizden anormal para isteyebilir." dedi.

"YEKTA BİZDEN 1 MİLYON EURO İSTEDİ"
Galatasaray'dan 400 bn euro alan Yekta'nın kendilerinden 1 milyon euro istediğini dile getiren Akçay, "Yekta'da bununla karşılaştık. Biz her zaman Trabzonspor'un paralarının iyi kullanılması gerektiğini söyleriz. Geçmişte nasıl kullanılmışsa, daha dikkatli kullanılması konusunda toplumsal bir refkleks var. İbrahim Bey, Yekta konusunda kendisi ile görüşmesine ve kulüpler kendi aralarında anlaşmasına rağmen Yekta 400 bin euro aldığı Galatasaray'da bizden bir anda 1 milyon euro istedi. İbrahim Bey bu parayı kendisine vermesine rağmen daha sonra ailesi ve çeşitli nedenleri öne sürerek farklı bir meblağa doğru gitmeye başladı. Dolayısıyla Trabzonspor'un 28 yaşındaki Yekta'ya vereceği parayı 5 milyon gibi bir rakama çıkarmaya başladı." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...