Justin Bieber serbest bırakıldı

Justin Bieber serbest bırakıldı

MAGAZİN Haberleri

Gözaltına alınan 19 yaşındaki Kanadalı pop yıldızı Justin Bieber serbest bırakıldı.

Kanadalı 19 yaşındaki pop yıldızı Justin Bieber 'ın, 'uyuşturucu madde etkisi altında' yarış yaptıktan sonra polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi. Bieber'ın ne tür bir madde kullandığı açıklanmadı. nbsp;Gözaltına alınan şarkıcı Justin Bieber, serbest bırakıldı.

19 yaşındaki şarkıcı, bu sabah yerel saatle 04.00 sularında aşırı hız yapmaktan dolayı durduruldu. nbsp;Miami polisi, ünlü şarkıcının "uyuşturucu madde etkisi altındayken araç kullanmak" suçundan gözaltına alındığını bildirdi. Polis yetkilisi Booby Hernandez, Bieber'ın uyuşturucu bir maddenin etkisi altındaymış gibi konuştuğunu belirtti. nbsp;Bieber, gözaltına alınmasından birkaç saat sonra serbest bırakıldı. Polis merkezinden çıkışında Bieber'i coşkulu bir hayran kitlesi karşıladı. nbsp; nbsp;

Bieber, birkaç gün önce rap sanatçısı Lil Scrappy'nin doğumgünü için Miami'ye gelmiş ve King of Diamond striptiz kulübünde 75 bin dolar harcadığı eğlenceyle haberlere konu olmuştu. Bieber, ocak ayı başında komşusunun evine yumurta attığı şikayetiyle soruşturma geçiriyordu.
Justin Bieber serbest bırakıldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...