Galatasaray, galibiyetle tanıştı

Galatasaray, galibiyetle tanıştı

SPOR Haberleri

THY Euroleague TOP 16'da Bayern Münih'e konuk olan sarı-kırmızılılar, nefes kesen bir maç sonrasında rakibini 72-66 mağlup etti ve ilk galibiyetini aldı.

THY Euroleague TOP 16 F Grubu 4. maçında Galatasaray Liv Hospital, Bayern Münih'e konuk oldu. Almanya'da oynanan karşılaşmayı 72-66 kazandı ve ilk galibiyetini aldı. Temsilcimizde Carlos Arroyo 21, Zoran Erceg de 19 sayı ile skor yükünü çekerken, Milan Macvan 14 sayı üretti. Bayern Münih'te ise Delaney 12 sayı ile takımının en skoreri oldu.

Karşılaşmaya Zoran Erceg'in basketleriyle etkili başlayan Galatasaray Liv Hospital, ilk 5 dakikayı 17-13 önde geçti. Çeyreğin son bölümünde Carlos Arroyo'nun da devreye girmesiyle farkı çift hanelere kadar taşıyan sarı-kırmızılılar, ilk periyodu 12 sayı farkla 30-18 önde bitirdi. Bu çeyrekte Carlos Arroyo 12, Zoran Erceg de 10 sayı ile dikkat çekti. nbsp;

Maçın ikinci çeyreğine ilk periyodun aksine Bayern Münih etkili başladı. Alman temsilcisi üst üste bulduğu basketlerle farkı tek hanelere çekmeyi başardı. Temsilcimiz bu çeyrekte hücumda sıkıntı çekmesine rağmen ilerleyen dakikalarda oyunda tekrar dengeyi kurdu ve ilk yarıyı 42-36 önde tamamladı.

Bayern Münih, ikinci periyottaki etkili oyununu üçüncü çeyreğe de taşıdı. Üçüncü periyodun başında 9-1'lik seri yakalayan Alman temsilcisi, 45-43 ile ilk defa skor üstünlüğünü eline geçirdi. Ancak çeyreğin sonunu iyi oynayan Galatasaray Liv Hospital, tekrar farkı çift hanelere kadar açtı ve son periyoda 61-51 önde girdi.

Son periyoda 5-0'lık seri ile giren Bayern, maça tekrar ortak oldu. Nefes kesen maçın son dakikasına 67-65 ile 2 sayı önde giren temsilcimiz, karşılaşmayı 72-66 kazandı ve ilk galibiyetini aldı.

Bu sonuçla gruptaki ilk galibiyetini alan Galatasaray Liv Hospital, Bayern Münih'e ikinci mağlubiyetini tattırdı. nbsp;
Galatasaray, galibiyetle tanıştı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...