Hüseyin Çelik: '20 büyükşehiri AK Parti kazanır'

Hüseyin Çelik: '20 büyükşehiri AK Parti kazanır'

GÜNDEM Haberleri

Hüseyin Çelik'ten iddialı yerel seçim tahmini: 'Hedefimiz 29 Mart'ın üzerine çıkmak. 47 il belediyesi AK Partili. Bunu 50 yapmak başarıdır.'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'ten iddialı yerel seçim tahmini. Gazetecilerle sohbetinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çelik, 17 Aralık ve sonrasında gelen operasyonların oy oranlarını olumsuz etkilemediğini belirtti. Çelik şunları söyledi: "Oyumuz yüzde 50 bandında. Yaşananlardan dolayı bize oy vermeyecekler olabilir. Ama bu nedenle oy vermeyi düşünenler de var. Hedefimiz önceki yerel seçimde aldığımız oyun üzerine çıkmak. 30 büyükşehirin en az 20'sini kazanacağımızı tahmin ediyoruz. 47 il belediyesi AK Partili. Bunu 50 yapmak başarıdır." nbsp;HSYK'nın yaptığı yeni savcı atamalarını da değerlendiren Çelik, şöyle devam etti: "Cemaatin manivelasına giren savcılar ayrı bir konudur. Ancak iş adamının, esnafın, sıradan vatandaşın ne düşündüğüyle işimiz olmaz. Aksi durumda bu 28 Şubat'taki cadı avına döner. Böyle bir şey yapmayız."
Yücel Kayaoğlu/TÜRKİYE GAZETESİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...