Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu, Suriye'deki vahşeti 3 gün sonra kınadı

Kılıçdaroğlu, Suriye'deki vahşeti 3 gün sonra kınadı

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, pazar akşamı yayınlanan ve dünyayı ayağa kaldıran Suriye'deki işkence fotoğraflarını ilk defa yorumladı.

Konya'da temaslarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, pazar akşamı yayınlanan ve dünyayı ayağa kaldıran Suriye'deki işkence fotoğraflarını ilk defa yorumladı. Kılıçdaroğlu, fotoğraflarla ilgili CHP'den bir açıklama gelmediği şeklindeki soruya, "Vahşeti kınadık. Üstelik sayın Faruk Loğoğlu bu konuda açıklama yaptı. Esad rejiminin kendi halkına bomba yağdırması, işkence yapması affedilecek bir tutum değildir. Vahşeti kim yaparsa yapsın hepsini şiddetle kınıyoruz ama Türkiye'nin Suriye'nin iç işlerine müdahale etmesini de istemiyoruz" cevabını verdi. HSYK tartışmalarına da değinen CHP lideri, "Hiçbir yargıç siyasi baskı altında olmamalıdır" dedi. KONYA İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...