Bir garip transfer! Galatasaray, Bruma'yı Gaziantep'e kiraladı

Bir garip transfer! Galatasaray, Bruma'yı Gaziantep'e kiraladı

SPOR Haberleri

Yabancı kontenjanını boşaltmak isteyen G.Saray'a çıkış yolunu G.Antep gösterdi. Kırmızı-siyahlılar Bruma'yı kiralarken, Yiğit bu kulübe bedava verildi.

Galatasaray, çapraz bağları kopan ve sezonu kapatan Bruma'nın sözleşmesini dondurup, İzet Hajrovic ile Alex Telles'ten birine bonservis çıkarmayı planlıyordu. Ancak sarı-kırmızılılar TFF Basın Sözcüsü Mete Düren'in, TFF talimatlarının futbolcuların sözleşmesini dondurmaya izin vermediğini açıklamasıyla şoku yaşadı. En son AB pasaportu olan futbolcuların yerli statüde oynatılması isteği reddedilen ve TFF ile köprüleri atan G.Saray'da yeni bir kriz patlak vermek üzereydi ki G.Antep'ten gelen umulmadık bir teklif dikkat merkezini bir anda değiştirdi. Antep Yönetimi sarı-kırmızılılara, "Sezon sonuna kadar Bruma'yı kiralık olarak bizim takımda gösterelim. Siz de bize Yiğit'in Gökoğlan'ın bonservisini bedava verin" haberi gönderdi. Galatasaray bu teklife sıcak bakınca anlaşma sağlandı. Sarı-kırmızılılar böylece Bruma konusunu da çözüme kavuşturmuş oldu. nbsp;
AYSAL DEMİRÖREN'LE BULUŞTU
Bu arada Başkan Ünal Aysal, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le sürpriz bir buluşma gerçekleştirdi. Aysal'ın Avrupa'da başarı adına 6+0+4 kuralının mutlaka değişmesi gerektiğini Demirören'e ilettiği öğrenildi. Demirören'in "Teknik adamlardan aldığımız görüşler doğrultusunda karar vereceğiz" karşılığında bulunduğu belirtildi. Aysal'ın e-bilet uygulamasının kulüplere ticari anlamda darbe vuracağından şikayet ettiği de gelen haberler arasında.
BAHADIR ÇOKİŞLER


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...