Galatasaray'da Rhodolfo harekatı başladı!

Galatasaray'da Rhodolfo harekatı başladı!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Mancini'nin ısrarla istediği Rhodolfo için 5 milyon euroluk teklifte bulunduğu, Sao Paulo'dan gelecek cevabın beklendiği belirtildi

Alex Telles'i Türkiye'ye getiren Galatasaray'ın gözünü aynı takımdan Rhodolfo'ya çevirdiği bildirildi. Brezilya basınında yer alan haberlere göre sarı kırmızılılar, oyuncu için kulübü Sao Paulo'ya teklifte bulundu. Mancini, savunmaya yapmayı düşündüğü takviye çerçevesinde bu ismi özellikle istediğini yönetime iletmişti. nbsp;Gremio'da kiralık olarak forma giyen 27 yaşındaki stoper için teklif edilen miktarın 5 milyon euro olduğu bildirildi. Galatasaray'ın bu transfer için alternatiflerinin de bulunduğu, River Plate forması giyen Eder Alvarez'in hedefteki bir diğer isim olduğu, Sao Paulo'dan gelecek yanıta göre hareket edileceği kaydedildi. (skorer)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...