Fenerbahçe'yi çıldırtan Bruma ve Yiğit hamlesi!

Fenerbahçe'yi çıldırtan Bruma ve Yiğit hamlesi!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Yiğit Gökoğlan ve Bruma'yı Gaziantepspor'a göndereceği iddiaları Fenerbahçeli taraftarları çileden çıkarttı.

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına nbsp;Gaziantepsor nbsp;deplasmanında başlayacak olan nbsp;Galatasaray'ın nbsp;Yiğit Gökoğlan nbsp;ve nbsp;Bruma'yı Gaziantepspor'a göndereceği iddiaları Fenerbahçeli taraftarları çileden çıkarttı. nbsp;Türkiye Futbol Federasyonu'nun Bruma'nın lisansını askıya almamasından dolayı Portekizli oyuncuyu başka bir kulübe kiralamak zorunda olan Galatasaray, bu çalışmalar doğrultusunda Gaziantepsor ile prensip anlaşmasına varmış ve Yiğit Gökoğlan'ı da kiralık olarak gönderebileceğini iletmişti. nbsp;Galatasaray'ın Gaziantepspor maçından önce bu şekilde bir ilişkiye gireceğinin iddia edilmesi Fenerbahçeli taraftarın tepkisine neden oldu. nbsp;Galatasaray'ı transfer şikesi yapmak ile suçlayan Fenerbahçeli taraftarlar ile Galatasaraylı taraftarlar ile özellikle sosyal medya üzerinde ciddi bir tartışma başlarken; sarı-kırmızılı yönetimin oyuncuların Gaziantepspor'a verileceği yönünde bir açıklama yapmaması iddia edilen söylentileri gerçek dışı olabileceği ihtimalini de güçlendiriyor. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...