Hırsız istedi 145 bin lirayı çöpe bıraktı

/ Kaynak: DHA
Hırsız istedi 145 bin lirayı çöpe bıraktı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar 78 yaşındaki Maide Güngör'ün 60 bin lira değerindeki altınını da kapıdan teslim aldı.

Üsküdar'da yalnız yaşan 78 yaşındaki emekli Maide Güngör, 14 Ocak 2014 tarihinde telefon dolandırıcılarının kurbanı oldu. Kendilerini polis olarak tanıtan şüpheliler önce bankada bulunan 145 bin lirasını çektirip, sokak üzerinde bulunan bir çöp konteynırının altına bıraktırdılar. Daha sonra Maide Güngör'ü yine arayan şüpheliler bu defa evde bulunan bütün ziynet eşyalarını bir poşete koyup kapısına gelecek kişiye teslim etmesini istedi. Arayanların polis olduğuna inanan Maide Güngör kendisine denilenleri yapıp içinde 60 bin lira değerinde ziynet eşyası bulunan poşeti kapısına gelen şüpheliye teslim etti.
Dolandırıldığını anladığında kendisini çok kötü hissettiğini söyleyen Maide Güngör, olayın güvenlik kamera kayıtlarını bulduğunu anlattı. Bir işyeri ve oturduğu sitenin güvenlik kamera görüntülerini polise teslim eden Maide Güngör'ün kapısına gelen şüphelinin onun koluna girerek bir süre yürüdüğü görülüyor. Polis bir günde toplam 205 bin liralık dolandırıcılık yapan şüphelileri yakalamak için soruşturmayı hızlandırdı. nbsp;
YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...