Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sanghay'dan Aziz Yıldırım'a destek

/ Kaynak: İHA
Sanghay'dan Aziz Yıldırım'a destek

SPOR Haberleri  / İHA

Çin'deki Fenerbahçeliler Derneği, Şanghay kentinde dün düzenledikleri protesto gösterisiyle Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a destek verdiler.

Şike davasında ceza alan ve Yargıtay tarafından cezası onanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a hem ülke içinde, hem de ülke dışında bulunan Fenerbahçe Dernekleri'nden, destek amaçlı protesto gösterileri gerçekleşmeye devam ediyor. Çin'deki Fenerbahçeliler Derneği'de, dün Çin Halk Cumhuriyeti'nin Şanghay kentinde düzenledikleri protesto gösterisi ile sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'a destek mesajı verdiler.
"FENERBAHÇE SON KALEDİR, ASLA ZAPTEDİLEMEZ"
Çin'deki Fenerbahçeliler Derneği Kurucu Başkanı Zafer Karadağ yaptığı basın açıklamasında, Fenerbahçe'yi ele geçirmek üzere kumpas kurulduğunu belirterek, "Fenerbahçe son kaledir, asla zaptedilemez. 3 Temmuz 2011'de başlatılan o menfur harekata karşı, dünyanın her yerindeki renkdaşlarımız gibi biz Çin'deki Fenerbahçeliler de dik durduk, asla eğilmedik ve hem kulübümüze, hem de sevgili Aziz Başkanımıza olan güven ve sadakatimizden ödün vermedik" dedi.
"ÇİN'DE DE OLSAK, SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE"
Karadağ, büyük Fenerbahçe'nin büyük taraftarlarının elbet bir gün hesap soracağını vurgulayarak, "Şimdi de, sadece Çin'in değil, Asya-Pasifik Bölgesi'nin kalbi olan Şanghay'dan haykırıyoruz ki; darağacında da olsak, Çin'de de olsak, son sözümüz Fenerbahçe. Bize 3 yıldır bu acıları yaşatanlar, hasbelkader Yasama-Yürütme-Yargı ve Medya güçlerini ele geçirdiler ama Fenerbahçe'mizi asla ele geçiremeyecekler" şeklinde konuştu.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...