İbrahim Tatlıses: Sayın Arif SAĞ'mısın SOL'musun

/ Kaynak: İHA
İbrahim Tatlıses: Sayın Arif SAĞ'mısın SOL'musun

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği Başkanı Arif Sağ'ı çok sert sözlerle eleştirdi. İşte o tweetler...

Ünlü sanatçılar İbrahim Tatlıses ile Arif Sağ arasında MESAM seçimleri yüzünden başlayan gerginlik sürüyor. İmparator, olaylı geçen Olağanüstü Genel Kurulun ardından görevden alınan Arif Sağ başkanlığındaki yönetimin mahkeme kararıyla göreve dönüşüne ateş püskürdü. Arif Sağ'ı eleştiren Tatlıses, "Acaba kim haddini bilecek? Sayın Arif SAĞ'mısın SOL'musun nesin söyle de bilelim. Başkanlıkta ekip olarak düştünüz halen ordasınız, git artık. Herkes haddini bilecek de sen, neden haddini bilmiyorsun Sayın Arif Sağ! Herkesin hakkını çalmadan verin ki herkes haddini bilsin. Yaaaa Arif" ifadelerini kullandı.Eleştirilerini sürdüren İmparator, "MESAM'ın lakabı nedir biliyor musun sayın Arif Sağ; -Ali Yavuz'un kâr hanesi Arif Sağ'ın meyhanesi-. Piyasada bu lakabı herkes bilir.!!" dedi.
İbrahim Tatlıses: Sayın Arif SAĞ'mısın SOL'musun

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...