Burak Yılmaz isyan etti: 'Gitmek istiyorum'

Burak Yılmaz isyan etti: 'Gitmek istiyorum'

SPOR Haberleri

Galatasaraylı futbolcunun, deplasmanda rakip taraftarların saldırılarından bıktığını, yurt dışına gitmek istediğini söylediği öğrenildi.

Galatasaray'ın, Elazığ deplasmanında kırmızı kartla oyun dışı kalan ve eleştiri alan Burak Yılmaz isyan etti. nbsp;Sarı-kırmızılı golcünün, arkadaşlarına kariyerine yurt dışında devam etmek istediğini söylediği ve "Özellikle deplasman maçlarında taraftarların sözlü saldırılarına uğruyorum. Bıktım" dediği öğrenildi. nbsp;Burak Yılmaz'ın, "Yardımcı hakeme küfür etmedim. Neden atıldığımı bilmiyorum. Artık tüm saldırılardan bıktım. Avrupa'ya gideceğim" ifadelerini kullandığı bildirildi. Golcü oyuncuyu, Selçcuk'un sakinleştirmek için büyük çaba sarfettiği de vurgulandı. nbsp;Burak, bu kart nedeniyle pazar günkü Gaziantep maçında forma giyemeyecek. (Milliyet)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...