Emrullah İşler'den CHP'li Koç'a tepki

Emrullah İşler'den CHP'li Koç'a tepki

Politika Haberleri

Emrullah İşler, Suriye'de ortaya çıkan vahşet fotoğrafları konusunda CHP'nin tutumu ile CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç'un açıklamalarına tepki gösterdi.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, CHP'nin Suriye politikasına tepki gösterdi. Başbakan Yardımcısı İşler'in açıklamaları şöyle: "Suriye'de ortaya çıkan fotoğraflar, Esed'in kendi halkına karşı soykırım uyguladığını ispatlamıştır, utanç vericidir, asla kabul edilemez. AK Parti hükümetinin Esed'in zulmüne karşı çıkan duruşunun ne kadar doğru bir politika olduğunu fotoğraflar net bir şekilde ortaya koymuştur. Kılıçdaroğlu görüş açıklamak için üç gün beklemiş, soru üzerine vahşete cılız bir tepki göstererek adeta zulme seyirci kalmayı yeğlemiştir CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç'un son açıklaması CHP'nin yanlış Suriye politikalarının tescilinin ötesinde siyasi bir gaftır. CHP Esed'in zalimliğine bir kez daha destek vermiş, zalimin yanında yer alarak zulme ortak olmuştur. Zulme rıza zulümdür. CHP'nin Suriye'de zalime destek veren bu tutumu siyasi tarihimize kara bir leke olarak geçmiştir. Milletimiz bunu asla unutmayacaktır."

HALUK KOÇ NE DEMİŞTİ?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...