Herkes otobüsün altında onun cesedini arıyordu ...

/ Kaynak: DHA
Herkes otobüsün altında onun cesedini arıyordu ...

YAŞAM Haberleri  / DHA

Ankara'da meydana gelen feci kazada freni boşalan belediye otobüsünün altına aldığı adamın cesedini arayanlar gözlerine inanamadı.

Başkentte park halinde freni boşalan belediye otobüsü içinde çocuk bulunan araca çarptıktan sonra bir kişiyi altına alarak, apartman bahçesine girdi. Otobüsün altından yara almadan çıkan baba, yaralı kızına koştu. Yaşanan dehşet verici anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Altındağ Aydınlıkevler'de iki gün önce yaşanan otobüs dehşetinin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Altınpark Caddesinde ki Aydınlıkevler-Çankaya hattı otobüslerinin son durağında park halinde bulunan 06 BE 7986 plakalı belediye otobüsü freni boşalarak geri geri hareket etti. Yaklaşık 150 metre şoförsüz şekilde başı boş seyreden otobüs daha sonra bir apartman girişinde içinde çocuk bulunan otomobile çarptıktan sonra aracın yanında bulunan vatandaşı da altına alarak apartmanın bahçesine girdi. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verirken çevrede büyük panik yaşandı. Çevre sakinleri otobüsün altından çıktığını fark etmedikleri vatandaşı uzun süre otobüsün altında aradı.

##tgvideo##

OTOBÜSÜN ALTINDAN ÇIKIP KIZINA KOŞTU

Belediye otobüsünün altına alarak sürüklediği vatandaş inanılmaz kazadan yara almadan kurtuldu. Kazanın ardından otobüsün altından çıkan vatandaş, daha sonra araçta bulunan yaralı kızına koştu. Otobüsün çarptığı araçtan kızını çıkaran genç adam ve kızı daha sonra hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle apartman ve mahalle sakinleri büyük korku yaşadı. Bazı vatandaşlar ise bu tarz kazaların sıklıkla meydana geldiğini iddia etti. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...