Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Erdoğan bedelli askerlik ile ilgili ne dedi?

/ Kaynak: AA
Başbakan Erdoğan bedelli askerlik ile ilgili ne dedi?

YAŞAM Haberleri  / AA

Cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını cevaplayan Başbakan Erdoğan bedelli askerlik sorusuna ne dedi, işte cevabı...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını cevapladı. Başbakan Erdoğan bedelli askerlikle ilgili,"Şu anda hükümetimizin gündemimizde böyle birşey yok" diye konuştu. nbsp;TBMM Genel Kurulu'nda yaşanan kavganın anımsatılması üzerine Erdoğan şöyle konuştu:"TBMM Genel Kurulu kürsüsünden bu ülkenin Başbakanı'na hakaretlerin yapılması tahrik unsurudur. Sebep neticeleri doğurur Herkesin bu tür tahrik unsurlarından kaçması gerekir Hoş değil arzu etmezdik. Özür dilemeyi düşünmüyorum Şahsıma aileme hakaret edenler önce benden özür dilesinler" dedi.Erdoğan, HSYK teklifinin TBMM Genel Kurulu'ndan geri çekilip çekilmeyeceği sorusu üzerine, "HSYK'yı geri çekme diye bir şey söz konusu değil. HSYK ile Genel Kurul'daki çalışmalar kararlılıkla devam edecek. Şimdi en azından Adalet Akademisi ile iglili 22 maddelik konuyu geçirmeye kararlıyız. Belki 2-3 madde daha geçebilir. Bunların dışındakı kısmı şimdilik donduracağız ama ileride herhangi bir gereklilik olursa tekrar Genel Kurula getirebiliriz" diye konuştu.Başbakan Erdoğan, "Arzu ederdik ki HSYK'yla ilgili bir anayasal düzenleme olsun. Ancak muhalefetten olumlu bir netici gelmedi" dedi.




YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...